محتوای خبری معاونت بهداشت

چهارمین جلسه تقسیم کار ملی برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی استان تهران برگزار شد

چهارمین جلسه تقسیم کار ملی برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی استان تهران درمعاونت بهداشت برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، چهارمین  جلسه طرح تقسیم کار ملی برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی استان تهران به ریاست دکترمحمدشریعتی معاون بهداشت دانشگاه، دبیری دکتر شهرام خرازیها مدیرگروه سلامت روانی - اجتماعی و اعتیاد و با  حضور دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت و علی اسدی معاون مدیر کل دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت روز یکشنبه 12 شهریور 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.
در این جلسه گزارش پروژه های پایلوت شده طرح تقسیم کارملی ارائه شد، بررسی نحوه اجرای طرح در استان تهران، چالش ها، نقاط ضعف و قوت ، فرصت ها و تهدیدها و نقش دستگاه ها در ایجاد هماهنگی های برون بخشی از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
توضیح اینکه پروژه های پایلوت شده در راستای طرح تقسیم کارملی پروژه های پیشگیری از خودکشی توسط دکتر کاظم ملکوتی، نشاط اجتماعی توسط دکتر فهیمه لواسانی، رضایتمندی زناشویی توسط دکتر مریم رسولیان و کاهش اختلالات شدید روانپزشکی توسط دکتر ونداد شریفی است.
این جلسه در راستای ضرورت اجرای طرح تقسیم کار ملی برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی استان تهران، مصوب جلسه 25 مرداد 95 شورای اجتماعی کشور و جلسه 21 تیر 96 استانداری استان تهران و با هماهنگی دفتر سلامت روان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.
در این جلسه کارشناسان مسئول دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، معاونین فنی سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران، شهیدبهشتی، نمایندگان تام الاختیارمعاونت درمان سه دانشگاه، مدیران گروه سلامت روانی اجتماعی واعتیاد سه دانشگاه و مدیران شبکه های بهداشت و درمان ری و اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران نیز حضور داشتند.
خبر : فیروزآبادی
عکس : اسماعیل استاجی