محتوای خبری معاونت بهداشت

کارگاه آموزشی احیای پایه در کودکان

به همت معاونت بهداشت دانشگاه و با همکاری مرکز طبی کودکان کارگاه آموزشی "احیای پایه در کودکان" با حضور پزشکان مراکز سلامت جامعه شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، به همت گروه تخصصی سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه و با همکاری اعضای هیئت علمی مرکز طبی کودکان، کارگاه آموزشی احیای پایه در کودکان (Basic Life Support)، روز سه شنبه 18 اسفندماه سال جاری با هدف ارتقای مهارت علمی پزشکان در احیای کودک برگزار شد.
در این کارگاه که محل برگزاری آن مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه بود، جمعی از پزشکان مراکز سلامت جامعه شهری و روستایی تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های ری و اسلامشهر حضور داشتند.
از جمله سرفصل های آموزشی این کارگاه می توان به آشنایی با زنجیره حیات، الگوریتم BLS، مدیریت کودک با ارست تنفسی، مدیریت کودک با ارست قلبی- تنفسی نام برد.
تنفس دهان به دهان، تنفس با آمبوپک و ماسک، ماساژ قلب و مانور جسم خارجی از دیگر کارهای عملی کارگاه احیای پایه در کودکان بود./ق

خبر: خباز
عکس: گروه سلامت خانواده و جمعیت