محتوای خبری معاونت بهداشت

در راستای برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت برگزار شد

در راستای بازنگری طرح گسترش شبکه و ارائه ضوابط راه اندازی واحدهای جدید ارائه خدمت در مناطق روستایی و شهری، کارگاه آموزشی توجیهی جهت کارشناسان مسئول و کارشناسان واحدهای گسترش شبکه شهرستان های تابعه در محل معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، کارگاه آموزشی توجیهی کارشناسان مسئول و کارشناسان شاغل در واحدهای مدیریت شبکه (گسترش) شهرستان های تابعه (اسلامشهر، ری و جنوب تهران) روز شنبه 23 آبان ماه سال جاری با حضور دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت، دکتر جمشید معتمد مدیر گروه تخصصی مدیریت شبکه و رویا نقوی کارشناس مسئول ساختار گروه مدیریت شبکه در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر جمشید معتمد مدیر گروه تخصصی مدیریت شبکه دانشگاه علوم پرشکی تهران در گفت و گویی با روابط عمومی، برگزاری این کارگاه را در راستای اجرای کامل و دقیق برنامه های تحول سلامت در حوزه بهداشت و پیرو اجلاس کشوری مدیران توسعه شبکه معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور خواند و گفت: با توجه به تاکید بر ضرورت بازنگری طرح گسترش شبکه در مناطق تحت پوشش و ارائه ضوابط راه اندازی واحدهای جدید ارائه خدمت در مناطق روستایی و شهری (روستاها، شهرهای زیر 20 هزار نفر/ حاشیه شهرها،شهرهای 20 تا 50 هزار نفر، شهرهای کمتر از 500 هزار نفر و کلانشهرها) در اجلاس مذکور، گروه تخصصی مدیریت شبکه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی توجیهی کارشناسان مسئول و کارشناسان واحدهای گسترش شبکه شهرستان های تابعه کرد.
دکتر معتمد تصریح کرد: همچنین بر اساس مصوبات این جلسه، واحد های گسترش شبکه شهرستان های اسلامشهر، ری و جنوب تهران موظفند تا 15 آذرماه سال جاری نسبت به تهیه نقشه منطقه تحت پوشش مربوطه و نیز تنظیم دفاتر طرح گسترش شبکه و تشکیلات نیروی انسانی اقدام و به گروه مدیریت این معاونت ارسال کنند تا پس از بررسی های اولیه، توسط کمیته ملی بازنگری (گروه ساختار مرکز مدیریت شبکه وزارت متبوع) نهایی و تایید شود.
مدیر گروه تخصصی مدیریت شبکه دانشگاه با اشاره به اینکه هر 5 سال یک بار در کلیه دانشگاه های علوم پزشکی کشور نسبت به بازنگری طرح گسترش شبکه و طراحی چیدمان واحدها و سطوح مختلف ارائه خدمات اقدام می شود، ادامه داد: این بار با شکل گیری برنامه های تحول سلامت در حوزه بهداشت در دولت یازدهم، این اقدام پایه ای عملی خواهد شد و به دنبال آن ارتقای فضای فیزیکی و استاندارد نمودن واحدهای مختلف ارائه خدمت و تجهیز کامل آن ها و تامین و چیدمان نیروی انسانی (مراقبین سلامت، نیروهای کارشناس روانشناسی بالینی، تغذیه و ...)، آموزش ایشان و ارائه خدمات بر اساس بسته خدمات جدید ابلاغی و اجرای پرونده الکترونیک سلامت صورت خواهد گرفت.
گفتنی است در آغاز این کارگاه دکتر شریعتی و دکتر تاملی ضمن بیان اهداف، بر پیگیری دقیق و مستمر برنامه های تحول سلامت در حوزه بهداشت تاکید کرده  و دکتر معتمد نیز تاریخچه تجربه ایران در طراحی و راه اندازی شبکه های بهداشت و درمان را تشریح کرد.
از دیگر موضوعات آموزشی این کارگاه، تشریح ضوابط راه اندازی واحدهای ارائه خدمت در مناطق روستایی و استانداردهای شبکه بهداشت و درمان در کلانشهرها و حاشیه شهرها (ساختار طرح گسترش شبکه و تشکیلات نیروی انسانی) توسط رویا نقوی کارشناس مسئول ساختار گروه مدیریت شبکه بود.
لازم به ذکر است؛ در پایان کارگاه مذکور، دکتر معتمد گام های اجرایی در بازنگری دفاتر طرح گسترش شبکه ها و دفاتر تشکیلات نیروی انسانی را آموزش داد.

خبر: خباز
عکس: اسماعیل استاجی