محتوای خبری معاونت بهداشت

کارگاه کشوری کشت و افتراق مایکوباکتریومها برگزار شد

کارگاه کشوری کشت و افتراق مایکوباکتریومها در هفت دوره سه روزه برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، آخرین روز از کارگاه کشوری کشت و افتراق مایکوباکتریومها با حضور دکتر غلامرضا حمزه لو مسوول آزمایشگاه مرجع منطقه ای سل تهران روز سه شنبه 10 اسفند  95، به میزبانی آزمایشگاه مرجع منطقه ای سل دانشگاه برگزار شد.
هدف از برگزاری این کارگاه ارتقای مهارت، بازآموزی و یکسان سازی روشهای استاندارد نحوه کشت نمونه های سل و تشخیص افتراقی مایکوباکتریومها منطبق بر استاندارد های سازمان بهداشت جهانی بود.
در این کارگاه ها مباحث تئوری و عملی اپیدمیولوژی بیماری سل، روشهای تشخیص، کشت و تعیین گونه مایکوباکتریومها، تضمین کیفیت، برنامه ایمنی و کنترل عفونت، اساس برنامه ریزی، اصول تهیه محیط کشت، آشنایی با آزمایش کوانتی فرون (IGRA) توسط دکتر سعید شرفی کارشناس اداره سل و جذام مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت، مصطفی قلمی نوبرکارشناس بیماری های واگیر آزمایشگاه مرجع سلامت، دکتر حمزه لو ، سیروس امینی کارشناس آزمایشگاه مرجع منطقه ای سل تهران و افسانه خوشخو سوپروایزر آزمایشگاه مرجع منطقه ای سل تهران تدریس شد.
 کارشناسان آزمایشگاه های کشت سل دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و کارشناسان آزمایشگاه های بخش خصوصی انجام دهنده کشت سل در این کارگاه ها حضور داشتند .
خبر : فیروزآبادی
عکس : اسماعیل استاجی