محتوای خبری معاونت بهداشت

کارگاه یکروزه اخلاق حرفه ای در معاونت بهداشت برگزار شد

در راستای اجرای مرحله دوم طرح صیانت از حقوق شهروندی، کارگاه اخلاق حرفه ای در معاونت بهداشت برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، کارگاه اخلاق حرفه ای در راستای اجرای مرحله دوم طرح صیانت از حقوق شهروندی با حضور دکتر سعید تاملی و دکتر کاظم رهنما به ترتیب معاون فنی و معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه و دکتر امیر احمد شجاعی عضو هیئت علمی دانشکده اخلاق پزشکی دانشگاه، روز سه شنبه 16 آذر 95 در معاونت بهداشت برگزار شد.
دکتر تاملی معاون فنی معاونت بهداشت، به بیان ضرورت رعایت اخلاق و بخصوص اخلاق حرفه ای و سازمانی با تکیه بر آیات قرآن و روایات معصومین پرداخت و به نیرومندی نیروهای درونی و ارتباط با خود اشاره کرد.
وی بر جلب و تامین مشارکت اجتماعی و اعتماد به عنوان یکی از نیازهای ضروری و اساسی دنیای امروز تاکید کرد.
دکتر امیر احمد شجاعی عضو هیئت علمی دانشکده اخلاق پزشکی دانشگاه، ماهیت اخلاق را مدیریتی بیان کرد و گفت: مشکل ما در بحث اخلاق این است که ممیزی در اصول اخلاقی وجود ندارد.
وی در ادامه گفت: اخلاق نیاز به برنامه دارد، برنامه ای که منجر به پیشگیری، تشخیص و درمان معضلات اخلاقی سازمان شود.
دکتر شجاعی همچنین پیرامون تعریف و تبین اخلاق حرفه ای و سازمانی، اخلاق فردی در حرفه و سازمان، اعتماد و اخلاق، اخلاق و مدیریت با مشارکت شرکت کنندگان سخنرانی کرد.
توضیح اینکه این کارگاه جهت مدیران و کارشناسان اداری، مالی و پشتیبانی برگزار شد و کارگاه کارشناسان فنی در روزهای 23 و 30 آذر 95 برگزار خواهد شد.

خبر : فیروزآبادی
عکس : اسماعیل استاجی