محتوای خبری معاونت بهداشت

کمیته ایدز استان تهران برگزار شد

کمیته ایدز استان تهران در معاونت بهداشت برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، کمیته ایدز استان تهران با حضور دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر احمدرضا یحیی زاده نماینده استاندار در معاونت اجتماعی فرهنگی استانداری و دکتر علی نیک فرجام مدیرگروه بیماری های واگیر معاونت بهداشت روز چهارشنبه 7 آذر 95 در معاونت بهداشت برگزار شد.
در این جلسه، دکتر محمد شریعتی در خصوص ایدز، پیامدهای ناشی از آن و فعالیت های مثمر ثمر در پیشگیری، کنترل و درمان ایدز صحبت کرد.
راه اندازی پایگاه های سیار آموزش و اطلاع رسانی و انجام تست سریع تشخیص HIV، توزیع اقلام آموزشی، پشتیبانی علمی سازمان های عضو کمیته از جمله اقدامات برنامه ریزی شده برای این هفته است.
این جلسه که با حضور نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران، شهرداری، آموزش و پرورش شهرستان و شهر تهران، اداره ورزش و جوانان و سازمان های مردم نهاد برگزار شد، درخصوص  فعالیت های هفته ایدز و روز جهانی ایدز هماهنگی های بین بخشی انجام شد. کارشناسان گروه مدیریت بیماری های واگیر معاونت بهداشت نیز از جمله اعضای حاضر در این جلسه بودند.
توضیح اینکه هفته ایدز از 13 آذر لغایت 19 آذر است و روز جهانی ایدز 14 آذر  (4 نوامبر) می باشد.

خبر : فیروزآبادی
عکس : اسماعیل استاجی