محتوای خبری معاونت بهداشت

کمیته نیازسنجی سلامت برگزار شد

کمیته نیازسنجی سلامت در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، اولین کمیته نیازسنجی سلامت باحضور دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت و نجمه الملوک امینی کارشناس مسوول آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت، روز چهارشنبه 28 تیر 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.
دکترتاملی ضمن تاکید بر انجام نیازسنجی سلامت به صورت دقیق، اهمیت استخراج نظرات مردم و مسوولین محلی درفرآیند نیازسنجی را تشریح کرد.
در ادامه امینی و ندا وزیری کارشناس واحدآموزش وارتقای سلامت شیوه نامه اجرایی برنامه راتوضیح دادند.
توضیح اینکه نیازسنجی سلامت جامعه باهدف تعیین نیازهایی از جامعه تحت پوشش که روی سلامت مردم تاثیرگذار است، درخدمات جامعه محور برنامه تحول درحوزه بهداشت انجام می شود.
در این نیازسنجی ازسه منبع برای تعیین نیازهای واقعی و اولویت های جامعه که برسلامت تاثیرگذار است، استفاده می شود که شامل داده های بخش سلامت، افرادکلیدی و مسوولین محلی و عموم افرادجامعه است.
مدیران گروه و کارشناسان مسوول کلیه واحدها و یا نمایندگان واحدهای فنی در این جلسه حضور داشتند.
خبر: فیروزآبادی

ام البنین  فیروزآبادی