محتوای خبری معاونت بهداشت

با حضور معاون بهداشت و درمان وزارت بهداشت انجام شد

بازدید از عملکرد سامانه یکپارچه بهداشت و فرآیند ارجاع

معاونین بهداشت و درمان وزارت بهداشت و تیم همراه طی بازدید از عملکرد سامانه یکپارچه بهداشت در خانه بهداشت بهرام آباد، فرآیند ارجاع و الگوی تشخیصی درمانی برای ارجاع شدگان به مرکز سلامت جامعه روستایی و همچنین اقدامات انجام شده برای ارجاع شدگان به بیمارستان ضیائیان را مورد پایش قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، در این بازدید که روز دوشنبه 30 آذرماه سال جاری انجام شد، دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران،  دکتر صدف علی پور معاون درمان دانشگاه، دکتر سعید تاملی و دکتر کاظم رهنما به ترتیب معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت و دکتر جمشید معتمد مدیر گروه تخصصی گسترش شبکه دانشگاه، هیئت بازدید کننده را همراهی کردند.
این بازدید با حضور در محل خانه بهداشت بهرام آباد در شهرستان اسلامشهر شروع و بازدید کنندگان ضمن بررسی عملکرد سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) و الگوی خدمات سلامت در این سامانه، نیازهای توسعه ای سیستم را متذکر شدند.
در ادامه هیئت بازدید کننده با حضور در مرکز سلامت جامعه روستایی بهرام آباد و درمانگاه تخصصی بیمارستان ضیائیان، فرآیند ارجاع بیمار، ثبت اقدامات ضروری و درج برنامه درمان بیمار در پرونده الکترونیک توسط واحدهای هم سطح و سطح دوم ارائه خدمت را مورد پایش قرار دادند.
گفتنی است دکتر سیاری معاون بهداشت وزارت متبوع در جریان این بازدید، ضمن اشاره به نقش و وظایف متفاوت کاربران سامانه یکپارچه بهداشت، بر سطح بندی دسترسی به پرونده های الکترونیک تاکید و تصریح کرد: انتظار می رود در مرحله استقرار سامانه، سطوح دسترسی کاملا منطبق بر سیاست های از پیش تعیین شده و به گونه ای باشد که هر بهورز فقط به پرونده الکترونیک خانوارهای تحت پوشش خود دسترسی داشته و این سطح دسترسی در سطوح بالاتر ستادی توسعه یابد.
وی افزود: در این سطح بندی، هر دانشگاه علوم پزشکی نیز به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات و پشتیبانی از تصمیم سازی ها به اطلاعات جمعیت تحت پوشش خود دسترسی داشته و  بدیهی است که وزارتخانه نیز جهت تصمیم گیری و سیاست گذاری های سلامت می بایست به کلیه اطلاعات دسترسی داشته باشد.
ارزیابی مهارت بهورزان در استفاده و بهره برداری از سامانه یکپارچه بهداشت و ابعاد مختلف عملکرد سیستم از دیگر موضوعات مورد توجه این بازدید بود.
لازم به ذکر است پرونده الکترونیک سلامت مبتنی بر شناسه (کدملی) است که برای هر ایرانی ایجاد می شود و همه اطلاعات مربوط به سلامت وی، قبل از تولد تا پس از مرگ در آن ثبت می گردد و با استفاده از رمز عبور و الزامات لازم و حفظ حریم شخصی، امکان دسترسی به این اطلاعات توسط فرد، بهورز مربوطه، پزشک معالج او و یا سایر افراد ذیصلاح مطابق با سطح دسترسی تعریف شده توسط معاونت بهداشت وزارت متبوع در سراسر کشور ایجاد خواهد شد./ق
خبر: خباز
عکس: بیاتی









   
کلمات کلیدی
تهیه کننده: