محتوای خبری معاونت بین الملل

برگزاری نشست معرفی توانمندی های بین المللی دانشگاه به نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنفرانس سه روزه موسسه اعتباربخشی اسیک

نشست ارائه اطلاعات مربوط به فعالیت ها و توانمندی های بین المللی دانشگاه به نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنفرانس بین المللی موسسه اعتباربخشی اسیک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، در نشست روز سه‌شنبه 21 شهریور 96  دکتر نکوفر، مدیر روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین الملل معاونت بین الملل، دکتر صادقی، دکتر صابری نمین و کاشیان، نمایندگان معاونتهای دانشجویی و فرهنگی، تحقیقات و فناوری و توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه در اعتباربخشی بین المللی و یزدانی و جاودان فرد کارشناسان بین الملل معاونت بین الملل حضور داشتند.
مدیر روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل در آغاز با اشاره به اینکه موسسه اسیک به مناسبت یک دهه فعالیت خود اواخر شهریور ماه 96 اقدام به برگزاری کنفرانس سه روزه بین المللی می کند، اظهار داشت: موضوعات این کنفرانس حول محور مباحثی چون اعتباربخشی و تضمین کیفیت و توسعه در آموزش عالی و بازاریابی بین المللی خواهد بود.
دکتر نکوفر به حضور نمایندگان دانشگاه در این گردهمایی اشاره و تصریح کرد: سخنرانی ای با موضوع تجارب دانشگاه علوم پزشکی تهران در بین المللی سازی آموزش عالی توسط یکی از نمایندگان دانشگاه در کنفرانس بین المللی اسیک ارائه خواهد شد.
وی بر اهمیت اطلاع رسانی صحیح از توانمندی های بین المللی دانشگاه طی مدت حضور نمایندگان در این کنفرانس تأکید کرد و از مدیر توسعه امور بین الملل این معاونت خواست اطلاعات بیشتری را در اختیار حاضران قرار دهد.
دکتر شعبانی نیز ضمن معرفی واحدهای زیرمجموعه مدیریت توسعه امور بین الملل معاونت بین الملل به ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت های دو دبیرخانه EducationIRAN و تطبیق و متناسب سازی برنامه های آموزشی دانشجویان خارجی پرداخت.
وی افزود: 68 دانشگاه علوم پزشکی و غیرعلوم پزشکی کشور عضو پورتال EducationIRAN هستند ضمن اینکه دبیرخانه تطبیق و متناسب سازی برنامه های آموزشی، رشته مقاطع مورد نیاز متقاضیان خارجی را بررسی و در خصوص تطبیق و یا تعریف آنها تصمیم گیری می کنند.
مدیر توسعه امور بین الملل معاونت بین الملل با بیان اینکه دفاتر نمایندگی دانشگاه در ایران، هند، اسلواکی، مصر، بنگلادش، ترکیه و جمهوری آذربایجان، شرایط جذب متقاضیان خارجی را تسهیل می کنند، گفت: این در حالی است که تبلیغات دانشگاه در وب سایت های معتبر بین المللی چون Find A Master، Scholarship Database، Scholarship Portal، Find A Professional Doctorate،Study and Scholarship  و Study Link فرصت هایی را برای معرفی دانشگاه و آشنایی بیشتر متقاضیان فراهم کرده است.
دکتر شعبانی به معرفی اجمالی اقلام تبلیغاتی دانشگاه برای حاضران پرداخت و بیان داشت: از سال  2011 تاکنون 17 هزار متقاضی از 90 کشور جهان درخواست تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را ارائه کرده اند.
وی با اشاره به اینکه درخواست متقاضیان خارجی دانشگاه در سه کمیته تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ، Undergraduate و تحصیلات تکمیلی بررسی می شود، مراحل و روند پذیرش دانشجویان خارجی با توجه به مقطع تحصیلی آنها را تشریح کرد.
مدیر توسعه امور بین الملل معاونت بین الملل همچنین از برگزاری 205 نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی خبر داد و گفت: درخواست 4 هزار و 734 متقاضی طی این نشست ها بررسی و در نهایت 3 هزار و 205 نفر پذیرفته شده اند.
دکتر شعبانی اظهارداشت: از مجموع پذیرفته شدگان هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی تهران 715 دانشجوی بین المللی دارد که بیشترین آنها در مقاطع پزشکی عمومی، دندانپزشکی عمومی، دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.
وی همچنین توضیحاتی در خصوص کالج بین الملل دانشگاه ارائه کرد و بیان داشت: برگزاری 130 کلاس آموزش زبان فارسی برای 535 دانشجوی بین المللی، 60 کلاس آموزش زبان انگلیسی برای 275 دانشجوی خارجی و 56 کلاس زبان انگلیسی برای 270 عضو هیأت علمی و کارشناسان دانشگاه از جمله فعالیت های این مجموعه بوده است.
مدیر توسعه امور بین الملل در پایان وب سایت انگلیسی دانشگاه را با رویکرد چگونگی ارائه درخواست آنلاین متقاضیان خارجی معرفی کرد.
خبرنگار: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی