محتوای خبری معاونت بین الملل

بزرگداشت روز دانشجو در شعبه کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه

شعبه کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه به مناسبت شانزدهم آذرماه؛ روز دانشجو، ضمن برپایی اردو، مسابقات ورزشی با عنوان ورزش‌های ملل را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این برنامه جمعه 15 آذر 98 به همت واحد دانشجویی و فرهنگی شعبه کیش پردیس بین‌الملل برگزار شد.
در آغاز، زهرا حسین زاده، مسئول واحد دانشجویی و فرهنگی شعبه کیش ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون خاستگاه روز دانشجو در ایران و اهمیت این مناسبت، از طرف مسئولان حوزه بین‌الملل دانشگاه این روز را تبریک گفت.
وی همچنین هدف از اجرای این برنامه را ایجاد روحیه نشاط و شادمانی میان دانشجویان عنوان کرد.
سپس دانشجویان در شش رشته ورزشی متشکل از بازی‌های سنتی هر ملیت چون طناب‌کشی به صورت گروهی شرکت کردند و در پایان نفرات برتر معرفی شدند.
توضیح اینکه گروه ورزش و سلامت کمیته دانشجویی فعالیت‌های بین‌الملل شعبه کیش پردیس بین‌الملل اجرای این مسابقات را به عنوان دومین رویداد ورزشی برنامه‌ریزی‌شده توسط این کمیته بر عهده داشت.

مهناز  وحیدی

مهناز وحیدی