محتوای خبری معاونت بین الملل

سفر معاون بین‌الملل دانشگاه به کشور لبنان

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه لبنان امضا شد

دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه و دکتر نوروزی، دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و عراق با سفر به لبنان از دانشگاه‌ها و بیمارستان‌های این کشور بازدید کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، معاون بین‌الملل دانشگاه در توضیح برنامه این سفر که 12 تا 14 آذر انجام شد، گفت: تبیین جایگاه علمی دانشگاه در منطقه، حرکت در جهت دانشگاه‌های نسل سوم و توسعه همکاری‌های آموزشی و پژوهشی با دانشگاه‌ها و مراکز علمی لبنان طی این سفر مورد توجه قرار گرفت.
دکتر کردی با اشاره به دیدارهای انجام شده با رئیس دانشگاه لبنان و روسای دانشکده‌های پزشکی و دکتری علم و فناوری این دانشگاه تصریح کرد: این دیدارها منجر به امضاء تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک توسط رئیس دانشگاه لبنان و اینجانب از طرف رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران شد.
وی اجرای دوره مشترک دکترای تخصصی میان دو دانشگاه را مهم ترین موضوع مورد توافق طرفین طی این تفاهم نامه دانست و بیان داشت: در این باره مقرر شد فهرستی از رشته‌های دانشگاه لبنان و گروه‌های تحقیقاتی آن‌ها در اختیار دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار گیرد تا پژوهشگران و محققان مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه که علاقه‌مند به اخذ دکترای تخصصی مشترک با گروه مورد نظر در دانشگاه لبنان باشند، به تبادل اطلاعات و در صورت اتفاق‌نظر، همکاری بپردازند.
معاون بین‌الملل دانشگاه ادامه داد: همچنین در خصوص پایان‌نامه دانشجویان نیز توافق شد پس از اعلام موضوع از طریق دانشگاه لبنان، دانشگاه علوم پزشکی تهران اطلاع‌رسانی لازم را در واحدهای زیرمجموعه خود انجام دهد تا با مشخص شدن دو استاد راهنما از سوی دانشگاه‌ها، دانشجو نیمی از فعالیت خود را در لبنان و مابقی را در ایران انجام دهد.
دکتر کردی اضافه کرد: این در حالی است که دو استاد راهنما باید در خصوص واحدهای آمورشی و مباحث تحقیقاتی با یکدیگر به توافق برسند.
وی تبادل اساتید و دانشجویان و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک را از دیگر سرفصل‌های همکاری عنوان کرد.
دکتر کردی دانشگاه لبنان را مهم‌ترین و بزرگ‌ترین دانشگاه این کشور و دارای 80 هزار دانشجو معرفی کرد و گفت: دانشجویان دانشگاه لبنان از میان دانش آموزان شاگرد اول برگزیده می‌شوند ضمن اینکه این دانشگاه متشکل دانشکده‌های مختلفی چون پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، سلامت عمومی و علوم و تکنولوژی است.
معاون بین‌الملل دانشگاه به بازدیدهای انجام شده از بیمارستان‌های الرسول الاعظم (ص) و شیخ راغب حرب لبنان اشاره کرد و اظهار داشت: این دو بیمارستان به ترتیب 350 و 180 تخت خواب دارند که شاهد فعالیت مثبت پزشکان فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های ایرانی در آن‌ها بودیم.
وی از برگزاری نشستی با روسای بیمارستان‌های لبنان و فارغ‌التحصیلان لبنانی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران و سایر دانشگاه‌های ایرانی خبر داد و افزود: خوشبختانه طی این دیدار و همچنین سایر جلسات برپا شده بر موفق بودن این فارغ‌التحصیلان و عملکرد مثبت و قوی آن‌ها در مراکز علمی و درمانی لبنان تأکید شد.
دکتر کردی ادامه داد: موضوع افزایش پذیرش دانشجویان شهریه پرداز لبنانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران و مقوله ایجاد نمایندگی دانشگاه (Agentship) در این کشور نیز در دیدارهای انجام شده مورد تأکید قرار گرفت.
معاون بین‌الملل دانشگاه مجموع دانشجویان شهریه پرداز لبنانی در دانشگاه را 16 نفر اعلام و اظهار امیدواری کرد که راه‌اندازی نمایندگی دانشگاه به افزایش تعداد این دانشجویان و معرفی هر چه بهتر ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه منجر شود.
خبرنگار: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی