محتوای خبری معاونت بین الملل

دویست و پنجاه و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد

پرونده متقاضیان تحصیل در دانشکده‌های دندانپزشکی، پیراپزشکی و علوم تغذیه و رژیم‌شناسی در دویست و پنجاه و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که سه‌شنبه 29 آبان 97 در ستاد مرکزی برپا شد، دکتر ضیایی، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر هادیان، رئیس دانشکده توانبخشی، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر کندی، رئیس مرکز زبان دانشگاه، دکتر شریفی یزدی، دکتر محمودی و دکتر امینی شکیب، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های پیراپزشکی، علوم تغذیه و رژیم‌شناسی و دندانپزشکی و دکتر شفیعی از دانشکده دندانپزشکی حضور داشتند.
در آغاز، پرونده 23 متقاضی برای طرح برای کارشناسی علوم آزمایشگاهی، کارشناسی ارشد فناوری رادیولوژی، کارشناسی ارشد تکنولوژی بیهوشی، کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت، دکترای تخصصی مدیریت اطلاعات سلامت، کارشناسی ارشد علوم تغذیه، کارشناسی ارشد سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی، دکترای تخصصی مواد دندانی، تخصص جراحی دهان، فک و صورت و تخصص اندودانتیکس مورد بررسی قرار گرفت.
متقاضیان این نشست از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، هند، اتیوپی، گامبیا، سیرالئون، تانزانیا و نیجریه، علاقه‌مند به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران بودند.
اعضای شورای مدیران پس از ارزیابی‌های کارشناسی 17 متقاضی را پذیرفتند و در مورد بورس تحصیلی آن‌ها تصمیم‌گیری کرند.
همچنین در دویست و پنجاه و سومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی که یکشنبه 27 آبان برگزار شد، پرونده 25 متقاضی رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی عمومی و دکترای داروسازی بررسی شد.
این متقاضیان نیز از کشورهای پاکستان، عراق، سوریه، یمن، هند، اندونزی، بنگلادش، مصر، بحرین، سوازیلند، سودان جنوبی، زیمباوه و کانادا درخواست خود را ارائه کرده بودند که در نهایت 19 نفر پذیرفته شدند.

خبرنگار: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی