محتوای خبری معاونت بین الملل

دیدار روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و Tampere فنلاند

روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و Tampere فنلاند با هدف توسعه همکاری‌های علمی با یکدیگر دیدار کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل در این نشست که چهارشنبه 14 تیر در ستاد مرکزی برگزار شد، دکتر Lisaa Laakso رئیس دانشگاه Tampere، در آغاز با اشاره به اینکه دانشگاه Tampere به عنوان یکی از دانشگاه‌های شناخته شده فنلاند هم اکنون 15 هزار دانشجو دارد، اظهار داشت: این مجموعه طی آخرین گزارش نظام رتبه‌بندی QS در رنک 501 تا 600 جهان قرار دارد.
رئیس دانشگاه Tampere افزود: این دانشگاه در مقاطع مختلف تحصیلی دانشجو می‌پذیرد و هم اکنون در برخی از رشته‌های ارشد و دکترا زبان تدریس، انگلیسی است.
وی به سابقه آشنایی با دانشگاه علوم پزشکی تهران در اجرای برنامه‌ای مشترک با دانشکده بهداشت اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به حضور دو دانشگاه در پروژه اراسموس پلاس، علاقمند به همکاری بیشتر با دانشگاه علوم پزشکی تهران هستیم.
دکتر جعفریان رئیس دانشگاه نیز دانشگاه علوم پزشکی تهران را قدیمی‌ترین و برترین دانشگاه علوم پزشکی ایران معرفی و تصریح کرد: بیش از 12 هزار دانشجو در 11 دانشکده زیرمجموعه این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه با اشاره به خدمات قابل‌توجه 16 بیمارستان آموزشی دانشگاه به بیماران، گفت: نزدیک به سه میلیون نفر در مناطق جنوبی شهر تهران از این خدمات بهره می‌برند.
وی به فعالیت 95 مرکز تحقیقاتی در زیرمجموعه دانشگاه نیز اشاره کرد و بیان داشت: سالانه 5 هزار مقاله توسط اعضای هیأت‌علمی این دانشگاه تولید می‌شود که حاکی از فاصله‌ای قابل ملاحظه با دانشگاه‌های دیگر در رتبه‌بندی‌های ملی است.
دکتر جعفریان یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه 201 تا 250 نظام رتبه‌بندی QS را در اختیار دارد.
وی با بیان اینکه فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه از شش سال پیش رشد چشمگیری داشته است، گفت: این اقدامات منجر به توسعه همکاری‌های مشترک با مراکز علمی و دانشگاهی در زمینه‌هایی چون جذب دانشجویان بین‌المللی، تبادل اساتید و دانشجویان و اجرای برنامه‌ها و تحقیقات مشترک شده است.
دکتر جعفریان زمینه تعامل با مراکز علمی جهانی به ویژه کشورهای اروپایی را مساعد دانست و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی تهران از حدود 10 سال پیش تجربه همکاری با مراکز علمی فنلاند را دارد و تعدادی از اعضای هیأت‌علمی فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های این کشور هستند.
وی در پایان نسبت به همکاری با دانشگاه Tampere در قالب پروژه اراسموس پلاس ابراز تمایل کرد.
دکتر اکبری ساری، رئیس دانشکده بهداشت نیز به معرفی این دانشکده و بخشی از فعالیت‌های علمی، پژوهشی و بین‌المللی آن پرداخت.
در پایان، ضمن تأکید بر توسعه هر چه بیشتر تعاملات علمی و دانشگاهی پیشنهاداتی مبنی بر همکاری در زمینه‌های Global Health ،Medical Information و Regenerative Medicine مطرح و طرفین به توافقاتی دست یافتند.
توضیح این که، دکتر عرب خردمند و دکتر یونسیان، معاونان بین‌الملل و پژوهشی دانشگاه، دکتر اکبری ساری، رئیس دانشکده بهداشت، ذوالفقاری، فارغ‌التحصیل دانشگاه Tampere، صیادی و آزادی، کارشناسان بین‌الملل معاونت بین‌الملل نیز در این نشست حضور داشتند.
خبر و عکس: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی