محتوای خبری معاونت بین الملل

زنگ نشاط و سلامت در کالج بین‌الملل دانشگاه نواخته شد

معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل با همکاری مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه برنامه ورزش همگانی را با عنوان زنگ نشاط و سلامت در کالج بین‌الملل دانشگاه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این برنامه سه‌شنبه 12 آذر 98 با هدف ایجاد نشاط در محیط دانشگاه، توسعه ورزش همگانی در بین دانشگاهیان و ارتقای سطح سلامت برگزار شد.
دکتر شب‌بیدار، معاون آموزشی کالج بین‌الملل، دکتر عسگری سوپروایزر کرسی زبان‌های خارجی این مجموعه، دکتر رخشان، عضو هیأت‌علمی کالج بین‌الملل و جمعی از دانشجویان خارجی و ایرانی و کارکنان در زنگ نشاط و سلامت حضور داشتند.
شرکت‌کنندگان در این برنامه به اجرای گروهی تمرینات آمادگی جسمانی و ورزش‌های هوازی پرداختند.
توضیح اینکه دومین برنامه ورزش همگانی در کالج بین‌الملل دانشگاه دوشنبه 25 آذر 98 برگزار خواهد شد.

مهناز  وحیدی

مهناز وحیدی