محتوای خبری معاونت بین الملل

طرح پرونده دوره‌های تخصص و فوق تخصص دانشکده پزشکی در دویست و بیست و دومین جلسه کمیته پذیرش دانشجویان خارجی

پرونده متقاضیان تحصیل در دوره‌های تخصص و فوق تخصص دانشکده پزشکی در دویست و بیست و دومین جلسه کمیته پذیرش دانشجویان خارجی مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست شنبه 23 دی 96 با حضور دکتر نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی و نمایندگان گروه‌های آموزشی پوست، آسیب‌شناسی، ارتوپدی، اعصاب، طب داخلی، جراحی و رادیولوژی برپا شد.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل در ابتدای این نشست گفت: بررسی درخواست متقاضیان دوره‌های تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ دانشکده پزشکی براساس برنامه‌ریزی‌های از قبل انجام‌شده به صورت مجزا و با حضور نمایندگان گروه‌های آموزشی انجام می‌شود.
در ادامه، 14 درخواست جهت طرح برای تخصص رادیولوژی، پوست، جراحی ارتوپدی، آسیب‌شناسی، اعصاب، جراحی عمومی و طب داخلی مورد بررسی قرار گرفت.
این متقاضیان از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، لبنان، گامبیا، نیجریه، زیمباوه، سودان، روآندا و نپال علاقمند به تحصیل در دانشکده پزشکی هستند.
اعضای کمیته جذب دانشجویان خارجی در نهایت شش متقاضی را پذیرفتند و در مورد اعطای بورس تحصیلی به آن‌ها تصمیم‌گیری کردند.
خبرنگار: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی