محتوای خبری معاونت بین الملل

فراخوان ثبت‌نام دانشجویان در کمیته‌های دانشجویی فعالیت‌های بین‌الملل منتشر شد

فراخوان ثبت‌نام دانشجویان در کمیته‌های دانشجویی فعالیت‌های بین‌الملل به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل اقدام به چاپ این فراخوان کرده است.
این معاونت توانمندسازی دانشجویان در حیطه ارتباطات دانشگاهی بین‌الملل، استفاده از توان دانشجویان در ارتقاء بین‌المللی دانشگاه، هدفمند کردن فعالیت‌های بین‌المللی دانشجویان و آموزش روابط بین‌الملل دانشگاهی به دانشجویان را به ‌عنوان اهداف تشکیل این کمیته‌ها تعریف کرده است.
علاقه‌مندان به حضور در کمیته‌های دانشجویی بین‌الملل از سه‌شنبه 5 تا پنج‌شنبه 15 آذرماه برای مراجعه به معاونت بین‌الملل دانشکده‌های محل تحصیل خود فرصت دارند.
همچنین دانشجویان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل به شماره 88953358-021 تماس حاصل کنند.

خبر: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی