محتوای خبری معاونت بین الملل

مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل از عبور تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه از مرز 570 نفر خبر داد

مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل در صد و شصت و پنجمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی از هدفمندتر شدن درخواست تحصیل متقاضیان و عبور تعداد دانشجویان بین‌المللی از مرز 570 نفر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه شنبه 6 مهر با حضور دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر نیکبخت نصرآبادی، معاون بین‌الملل دانشکده پرستاری و مامایی و دکتر خامی، معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
در آغاز، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل با اعلام افزایش تعداد دانشجویان خارجی به بیش از 570 نفر تصریح کرد: این دانشجویان هم اکنون از 34 کشور مختلف در دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به تحصیل هستند.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل با اشاره به تفاوت آمار تعداد دانشجویان خارجی در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته بیان داشت: خوشبختانه متقاضیان خارجی هدفمندتر از سال‌های گذشته درخواست تحصیل در دانشگاه را ارائه کرده‌اند و شاهد ثبت‌نام قطعی تعداد بیشتری از پذیرفته‌شدگان هستیم.
وی تصریح کرد: آمارها حاکی از افزایش دانشجویان خارجی رشته پزشکی عمومی است ضمن اینکه شاهد رشد تعداد دانشجویان رشته‌های داروسازی و دندانپزشکی نیز بوده‌ایم.
دکتر شعبانی همچنین به آغاز دوره نخستین گروه دانشجویان خارجی رشته مقطع کارشناسی علوم آزمایشگاهی نیز اشاره کرد.
در ادامه، درخواست 21 متقاضی جهت طرح برای کارشناسی و دکترای تخصصی پرستاری، کارشناسی ارشد پرستاری داخلی جراحی، کارشناسی ارشد مامایی با گرایش پزشکی قانونی، کارشناسی ارشد و تخصص ارتودنسی، کارشناسی ارشد و تخصص دندانپزشکی ترمیمی، کارشناسی ارشد اندودانتیکس، دکترای تخصصی مواد دندانی، تخصص جراحی دهان، فک و صورت، تخصص پروتزهای دندانی و تخصص دندانپزشکی اطفال بررسی شد.
اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با جذب 11 متقاضی موافقت و در خصوص اعطای بورس تحصیلی به آن‌ها نیز تصمیم‌گیری کردند.
گفتنی است این متقاضیان از کشورهای نیجریه، گامبیا، غنا، اتیوپی، عراق، هند، فلسطین و افغانستان درخواست تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را ارائه داده‌اند./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی