محتوای خبری معاونت بین الملل

نتایج رتبه‌بندی موضوعی 2016 QS اعلام شد

دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه‌بندی موضوعی اخیر Medicine موسسه QS، رتبه 300-251 را به خود اختصاص داد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه موضوعی Medicine توانست در بین  دانشگاه‌های جهان، رتبه 300-251 را به خود اختصاص دهد. دانشگاه علوم پزشکی تهران تنها دانشگاه پزشکی کشور است که موفق شده در بین 400 دانشگاه برتر حوزه پزشکی قرار گیرد.
موسسه رتبه‌بندی QS یکی از معتبرترین مؤسسات رتبه‌بندی حال حاضر دنیا است که از سال 2004 اولین رتبه‌بندی جهانی خود را منتشر کرد.
در حال حاضر این موسسه رتبه‌بندی به اعلام رتبه جهانی، رشته موضوعی و منطقه‌ای دانشگاه‌ها می‌پردازد. جدیدترین رتبه‌ای که توسط این موسسه اعلام شده رتبه‌بندی موضوعی است.
رتبه‌بندی موضوعی موسسه QS، با هدف مشخص کردن برترین دانشگاه‌ها در حوزه‌های موضوعی مختلف، از سال 2011 فعالیت خود را آغاز کرده است. این موسسه در حال حاضر به رتبه‌بندی 42 حوزه موضوعی مختلف می‌پردازد؛ در هر کدام از این حوزه‌ها رتبه 400 دانشگاه برتر اعلام می‌شود.
همچنین، این رتبه‌بندی بر مبنای شاخص‌های شهرت دانشگاه، Employer Reputation، استنادات هر مقاله و اچ.ایندکس، صورت می‌گیرد./ق

مهناز  وحیدی

مهناز وحیدی