محتوای خبری معاونت بین الملل

نتایج رتبه‌بندی یورپ 2020-2019 اعلام شد؛ دانشگاه علوم پزشکی تهران در جایگاه دوم کشور و 413 جهان

دانشگاه علوم پزشکی تهران در آخرین گزارش نظام رتبه‌بندی بین‌المللی یورپ ((URAP در جایگاه دوم کشور و 413 جهانی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، گزارش نظام رتبه‌بندی یورپ (2019-2020) نشان می‌دهد 45 مؤسسه ایرانی در میان 2 هزار و 500 دانشگاه برتر جهان قرار دارند.
بر این اساس دانشگاه تهران با رتبه ۲۶۷ جهانی در جایگاه نخست ملی و پس از آن دانشگاه علوم پزشکی تهران با رتبه 413 و دانشگاه صنعتی امیرکبیر با رتبه 476 به ترتیب در جایگاه دوم و سوم ملی قرار گرفته اند.
یورپ از نظام‌های رتبه‌بندی جهانی است که مؤسسه‌های برتر جهان‌ را شناسایی و جایگاه آن‌ها را در برابر یکدیگر ارزیابی می‌کند.
شمار مقاله‌ها، استنادها، انتشارات، بهره‌وری علمی، تأثیر پژوهشی و همکاری جهانی، شش معیار کلیدی URAP برای ارزیابی مؤسسه‌های آموزش عالی است.
تنظیم خبر: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی