محتوای خبری معاونت بین الملل

با تصویب هیأت رئیسه دانشگاه

نحوه پرداخت کمک‌هزینه اعزام به خارج از کشور جامعه هدف دانشگاه تغییر کرد

هیأت‌رئیسه دانشگاه دستورالعمل نحوه پرداخت تمامی تسهیلات اعزام به خارج از کشور را اصلاح و به معاونت بین‌الملل ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، طبق اصلاحات انجام شده تمامی پرداخت‌های مربوط به دوره‌های فرصت مطالعاتی، کنگره‌های خارج از کشور، سفرهای برنامه‌ریزی‌شده و بورس‌های تکمیلی دانشجویان از پرداخت دلاری به ریالی تغییر کرد.
این مصوبه در جلسه 15 آبان ماه هیأت‌رئیسه دانشگاه به دنبال نوسانات قیمت ارز و مسائل پیش روی اعضای هیأت‌علمی و غیرهیأت‌علمی در این باره به تصویب رسید و از اول مهرماه 97 لازم‌الاجرا شده است.
متقاضیان کنگره‌های خارج از کشور طبق روال سابق با تکمیل فرم‌های مربوطه و دریافت کمک‌هزینه امکان شرکت در این برنامه‌ها را خواهند داشت و درخواست شرکت‌کنندگان در سایر دوره‌ها نیز چون قبل در شورای بورس دانشگاه مطرح و تصمیم نهایی اخذ خواهد شد.
برای مشاهده دستورالعمل استفاده از دوره فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی دانشگاه اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده دستورالعمل سفرهای برنامه ریزی شده داخل و خارج کشوراعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده دستورالعمل حمایت از گذراندن بخشی از دوران تحصیل در خارج کشوربرای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دستیاران اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده دستورالعمل نحوه پرداخت کمک هزینه شرکت و ارائه مقاله اعضای هیأت علمی، غیرهیأت علمی و دانشجویان دانشگاه در همایش های خارج از کشور اینجا کلیک کنید.
خبر: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی

مهناز وحیدی

هیات علمی

78/10/11 - 00:00

دلیلش را فهمیدم. ریال جایگزین دلار در معاملات بین المللی شده و اصلا تبدیل پول نیست! تشکر از اطلاع رسانی.

پاسخ

دانشجوی دکتری

78/10/11 - 00:00

از این مصوبه یا اصلاحیه بدتر دیگه موجود نیست. آخه اونایی که این بخشنامه رو مینویسن چطور فکر میکنند، اصلاحیه یعنی چیزی در جهت بهبود یک امر نه این طرحی که واقعا متاسف میشیم وقتی تصمیمان عزیزان رو میبینیم. - اول: اینکه این سقف تا سی میلیون تومن برای 6 ماه یعنی ماهی 5 میلیون که به دلار حدود 300 تا 400 دلار ماهیانه میشه که خیلی مسخره است بتوان در یک کشور دیگر یا این کمک هزینه در اون شش ماه زندگی کرد. - دوم: مسخره است که فقط 5 درصد این پول موقع رفت دانشجو پرداخت میشود یعنی همون 400 دلار را هم ماهیانه دانشجو نخ