محتوای خبری معاونت بین الملل

نود و دومین نشست شورای بورس با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد

نود و دومین نشست شورای بورس دانشگاه با تأکید بر اهمیت بررسی دستاوردهای سفرهای اعزام به خارج از کشور اعضای محترم هیأت‌علمی و اساتید دانشگاه و تصمیم‌گیری برای اعزام‌های جدید بر این اساس، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل این نشست چهارشنبه اول دی 1400 با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، دکتر محمدحسین آیتی، دکتر اکبر فتوحی و دکتر سید فرشاد علامه، معاونان بین‌الملل، تحقیقات و فناوری و آموزش دانشگاه، دکتر محمدتقی بیگ محمدی، دکتر زینب کدخدا، دکتر کاظم ندافی، دکتر احمدرضا خاتون‌آبادی، دکتر شعبان علیزاده، دکتر سید سینا مرعشی، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، دکتر حسین قنبری، دکتر محمدجواد حسین زاده و دکتر روجا رحیمی روسای دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، بهداشت، توانبخشی، پیراپزشکی، مجازی، پرستاری و مامایی، فناوری‌های نوین پزشکی، علوم تغذیه و رژیم‌شناسی و طب ایرانی، دکتر مرجان یغمایی، مدیر توانمندسازی بین‌المللی نیروی انسانی معاونت بین‌الملل و رویا انصاری پور، کارشناس مسئول روابط دانشگاهی و امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل برگزار شد.
در آغاز، فرآیندهای اعزام اساتید و اعضای هیأت‌علمی دانشگاه به دوره فرصت مطالعاتی و مأموریت‌های آموزشی داخل و خارج از کشور توسط دکتر آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه تشریح شد.
سپس یک درخواست مأموریت آموزشی داخل کشور، دو درخواست مأموریت آموزشی خارج از کشور و تمدید آن و پنج درخواست فرصت مطالعاتی خارج از کشور مطرح شد.
اعضای شورای بورس دانشگاه پس از انجام بررسی‌های لازم با شش درخواست موافقت کردند.
طی این نشست اعضای شورای بورس دانشگاه بر آماده سازی گزارشی از نتایج و دستاوردهای سفرهای اعزام به خارج از کشور اعضای هیأت‌علمی و اساتید دانشگاه طی سه سال گذشته به منظور تصمیم‌گیری برای اعزام‌های جدید به اتفاق نظر رسیدند.
همچنین مقرر شد شورای بورس دانشگاه درخواست اعضای هیأت علمی و اساتیدی که پیش از تصویب شورا، سفر خود را آغاز کرده اند را بررسی نکند.
تهیه بانک اطلاعاتی از دانشگاه‌های همکار با دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز از دیگر مصوبات این نشست بود.

مهناز  وحیدی

مهناز وحیدی