محتوای خبری معاونت بین الملل

با استناد به دستورالعمل‌های جدید دوره فرصت مطالعاتی و شرکت در کنگره‌های خارج از کشور

نود و یکمین نشست شورای بورس دانشگاه برگزار شد

نود و یکمین نشست شورای بورس دانشگاه با حضور دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، در این نشست که چهارشنبه 20 مرداد 1400 برگزار شد، دکتر رامین کردی، دکتر محمدعلی صحرائیان و دکتر محمدحسین پورغریب، معاونان بین‌الملل، پژوهشی و دانشجویی فرهنگی دانشگاه، روسای دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، بهداشت، داروسازی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی، فناوری‌های نوین پزشکی، علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، طب ایرانی، دکتر مرجان یغمایی، مدیر توانمندسازی بین‌المللی نیروی انسانی معاونت بین‌الملل و رویا انصاری پور، کارشناس مسئول روابط دانشگاهی و امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل حضور داشتند.
در آغاز دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه با اشاره به اینکه برای نخستین بار در سال 1400 میزبان شورای بورس دانشگاه هستیم، اظهار داشت: این نشست با استناد به دستورالعمل‌های هیأت رئیسه دانشگاه مبنی بر افزایش کمک‌هزینه دوره فرصت مطالعاتی و شرکت در کنگره‌های خارج از کشور، مصوب اول فروردین 1400، برگزار می‌شود.
وی سپس به تشریح فرآیندهای قابل طرح در این شورا پرداخت و این فرآیندها را شامل دوره‌های فرصت مطالعاتی خارج از کشور، مأموریت آموزشی داخل و خارج از کشور، سفرهای برنامه ریزی شده و  کنگره‌های خارج از کشور دانست.
در ادامه، چهار درخواست فرصت مطالعاتی خارج از کشور و تمدید آن، هفت درخواست مأموریت آموزشی خارج از کشور و دو درخواست مأموریت آموزشی داخل کشور مطرح شد.
اعضای شورای بورس دانشگاه پس از انجام بررسی‌های لازم با تمام درخواست‌های مطرح شده موافقت کردند.

مهناز  وحیدی

مهناز وحیدی