محتوای خبری معاونت بین الملل

هفدهمین نشست کمیته تحقیق و توسعه بین‌المللی سازی دانشگاه برگزار شد

هفدهمین نشست کمیته تحقیق و توسعه بین‌المللی سازی دانشگاه با بررسی سه طرح پژوهشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر امیرحسین معماری، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل در آغاز نشست روز چهارشنبه 18 دی 98 در سالن شورای این معاونت، مأموریت کمیته تحقیق و توسعه بین‌المللی سازی دانشگاه را بار دیگر یادآوری کرد.
وی اظهار داشت: برآوردن نیازهای پژوهشی واحدهای مختلف دانشگاه مرتبط با مقوله بین‌المللی سازی و رفع موانع در راستای توسعه بین‌الملل دانشگاه به عنوان مأموریت اصلی این کمیته مدنظر قرار دارد.
دکتر معماری تصریح کرد: کمیته تحقیق و توسعه بین‌المللی سازی دانشگاه بر این باور است که تمام حوزه‌های دانشگاه علوم پزشکی از توانایی مشارکت در روند بین‌المللی سازی برخوردارند.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل با اشاره به اینکه هدف کمیته، هدفمندسازی پژوهش‌ها با توجه به نیازها و اهداف دانشگاه و معاونت بین‌الملل در راستای برنامه‌های بین‌المللی سازی دانشگاه است، افزود: کمیته مذکور به بررسی طرح‌های پژوهشی بین‌المللی سازی دانشگاه و یا موضوعات پژوهشی مطرح شده براساس سؤالات و چالش‌های حوزه بین‌الملل می‌پردازد.
سپس مطابق روال نشست‌های پیشین، سه طرح پژوهشی با عناوین چالش‌های بین‌المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بررسی روند معادل‌سازی مدرک و اخذ مجوز کار فارغ‌التحصیلان غیرایرانی دندانپزشکی و پزشکی دانشگاه در کشورهای خارجی و سفیران فناوری توسط شهبازی، کارشناس بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، دکتر خامی، عضو هیأت‌علمی دانشکده دندانپزشکی و دکتر طباطبایی، عضو هیأت‌علمی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی ارائه شد.
اعضای حاضر پس از ارائه طرح‌ها به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند و در نهایت دو طرح بررسی روند معادل‌سازی مدرک و اخذ مجوز کار فارغ‌التحصیلان غیرایرانی دندانپزشکی و پزشکی دانشگاه در کشورهای خارجی و سفیران فناوری با رفع اصلاحاتی مورد پذیرش اولیه قرار گرفت.
کمیته تحقیق و توسعه بین‌المللی سازی دانشگاه تاکنون فعالیت‌های مختلفی چون تهیه و تصویب شاخص‌های ارزیابی توسعه بین‌الملل در گروه‌های آموزشی، تهیه فرم پیش‌نویس طرح پژوهش در بین‌المللی سازی دانشگاه (RIHE)، تهیه گزارش تحلیلی در خصوص بررسی تجربه بین‌المللی در زمینهٔ ایجاد Joint Campus و معرفی نمونه‌های موجود و آماده‌سازی گزارش در ارتباط با موضوع خواهرخواندگی بیمارستان سینا با یک بیمارستان ایده آل خارجی را اجرایی کرده است.
همچنین کمیته مذکور در صدد تهیه کتاب راهنما (Guide Book) براساس دغدغه‌ها کارشناسان، مدیران، اساتید و اعضای هیأت‌علمی دانشگاه در خصوص بین‌المللی سازی دانشگاه است که برهمین اساس با همکاری افراد مذکور تهیه بانک سؤالات به عنوان خوراک این کتاب راهنما را در دستور کار خود دارد و از همکاری حوزه‌های مختلف استقبال می‌کند.
توضیح اینکه دکتر امیرحسین معماری، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر سید رضا حسینی سده، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، دکتر خامی، عضو هیأت‌علمی دانشکده دندانپزشکی و مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نصرالله طباطبایی، عضو هیأت‌علمی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی و معاون بین‌الملل این دانشکده، دکتر فاطمه حاجی بابایی، سرپرست دفتر توسعه آموزش معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر محسن امین از پژوهشکده علوم دارویی، دکتر نسرین لطفی بخشایش، عضو هیأت‌علمی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، مینا خراسان فردی، عضو دبیرخانه کمیته تحقیق و توسعه بین‌المللی سازی دانشگاه و آمنه شهبازی، کارشناس معاونت بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی در این نشست حضور داشتند.
خبر و عکس: مهناز وحیدی
مهناز  وحیدی