محتوای خبری معاونت بین الملل

با رویکرد توسعه همکاری‌های بین‌الملل

هیأت دانشگاه خارکیف اکراین از توانمندی‌ها و امکانات دانشکده پزشکی بازدید کرد

هیأت دانشگاه خارکیف اوکراین ضمن بازدید از دانشکده پزشکی، در نشست مشترک با مسئولان، نمایندگان گروه‌های آموزشی این دانشکده و جمعی از مدیران معاونت بین‌الملل دانشگاه شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این گروه متشکل از اساتید رشته‌های کودکان، زنان و زایمان، بیوشیمی و اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی خارکیف، از شنبه 18 آذرماه به مدت یک هفته مهمان دانشکده پزشکی شدند.
در روز نخست، دکتر رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی توضیحاتی در مورد تاریخچه دانشکده پزشکی و تعداد گروه‌ها و بیمارستان‌های تحت نظارت این دانشکده ارائه و امکان بازدید از فضاها و برخی گروه‌های علوم پایه دانشکده پزشکی را فراهم کرد.
سپس در جریان دیداری با حضور دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و روابط بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر زینالو، مدیر گروه کودکان، دکتر سیاری فرد، رابط بین‌الملل مرکز طبی کودکان، دکتر نوروزی رابط بین‌الملل گروه بیوشیمی، دکتر حاجی عبدالباقی، رابط بین‌الملل گروه بیماری‌های عفونی، دکتر عینی، مدیر گروه میکروب‌شناسی شناسی، صنعت خانی، کارشناس بین‌الملل دانشکده پزشکی، صادقی، کارشناس بیمارستان جامع زنان محب یاس و حاجی پور، کارشناس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم زمینه‌های مشترک همکاری به بحث و بررسی گذاشته شد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل با تشریح چگونگی عقد قراردادها و تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی با مراکز خارجی در دانشگاه علوم پزشکی تهران از همکاری‌های بین‌المللی با دانشگاه علوم پزشکی خارکیف اکراین ابراز خرسندی کرد.
دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل نیز اطلاعاتی در زمینه فرآیند جذب متقاضیان خارجی در دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه کرد.
در ادامه، مهمانان اوکراینی گروه آموزشی خود را معرفی کردند و دکتر سیاری فرد، دکتر نوروزی، دکتر حاجی عبدالباقی و دکتر عینی نیز به بیان توضیحاتی در خصوص بیمارستان‌ها و گروه‌های آموزشی خود پرداختند.
در پایان جلسه، مقرر شد طبق برنامه از پیش طراحی‌شده، اساتید اوکراینی به تناسب حوزه فعالیت خود در بیمارستان‌ها و گروه‌های آموزشی مربوطه حاضر و با هیأت علمی و دانشجویان وارد تعامل شوند.
تنظیم خبر: مهناز وحیدی
عکس: معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی