محتوای خبری معاونت بین الملل

پذیرش 15 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دویست و هجدهمین نشست کمیته جذب دانشجویان خارجی

دویست و هجدهمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی پرونده 22 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در نشست روز سه شنبه 21 آذر 96، دکتر کردی، سرپرست معاونت بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر لطفی بخشایش، معاون بین‌الملل دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر حنفی بجد، مسئول امور آموزش دانشجویان خارجی دانشکده بهداشت، دکتر علیایی و دکتر شریف از دانشکده‌های توانبخشی و پزشکی حضور داشتند.
در آغاز، سه پرونده دانشکده پزشکی، چهار درخواست دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، شش پرونده دانشکده توانبخشی و 9 درخواست دانشکده بهداشت مطرح شد.
متقاضیان این نشست از کشورهای عراق، پاکستان، فلسطین هند، مالزی، گامبیا، نیجریه، اتیوپی و غنا، علاقمند به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند.
پس از بررسی‌های کارشناسی توسط اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با 14 درخواست موافقت و در خصوص اختصاص بورس تحصیلی به پذیرفته‌شدگان تصمیم‌گیری شد.
درخواست متقاضیان نشست دویست و هجدهم جهت طرح برای کارشناسی بیوتکنولوژی پزشکی، دکترای تخصصی پزشکی مولکولی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی فیزیوتراپی، کارشناسی ارشد فیزیوتراپی ورزشی، کارشناسی ارشد ایمونولوژی، کارشناسی ارشد آمار زیستی، کارشناسی ارشد بهداشت عمومی، کارشناسی ارشد انگل‌شناسی پزشکی، کارشناسی ارشد سلامت شغلی، دکترای تخصصی مدیریت خدمات سلامت و دکترای تخصصی قارچ شناسی مورد بررسی قرار گرفت.
خبرنگار: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی