محتوای خبری معاونت پژوهشی

بازدید نمایندگان انجمن آموزش دندانپزشکی اروپا از پژوهشکده علوم دندانپزشکی

نمايندگان انجمن آموزش دندانپزشكي اروپا (ADEE) از پژوهشكده علوم دندانپزشكي ديدن كردند.

گالري عكس
به گزارش روابط عمومی پژوهشكده علوم دندانپزشكي، نمايندگان انجمن آموزش دندانپزشكي اروپا ADEE دکتر Hekki Tapani Murtomaa از کشور فنلاند، دکتر  Deborah White از کشور انگلیس، دکتر Ronald Christiaan Gorter  از کشور هلند، دکتر Rui  Alberto Amaral Mendes از پرتغال بعدازظهر روز دوشنبه 26 فروردین‌ماه 98 از پژوهشكده علوم دندانپزشكي ديدن كردند.
دکتر پویان امینی، شکیب معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشكي و دكتر مرضيه علي خاصي معاون پژوهشي پژوهشكده و دانشكده دندانپزشكي و دکتر محمدصادق احمد آخوندی رئيس مركز تحقيقات دندانپزشكي و مركز تحقيقات ليزر در دندانپزشكي، دكتر حميدرضا باريكاني عضو مركز تحقيقات ایمپلنت‌های دنداني و دكتر نسيم چینی‌فروش عضو مركز تحقيقات ليزر در دندانپزشكي هیئت چهارنفره اروپایی را همراهی کردند.
اين بازديد ابتدا از آزمايشگاه مرجع مواد دندانی مرکز تحقیقات دندانپزشکی انجام شد و دكتر رشیدپور به معرفي آزمايشگاه و دستگاه‌ها و خدمات آن پرداخت  و سپس از کلاس‌های آموزش دانشجويان واقع در طبقه همكف ديدن كردند.
نمايندگان انجمن آموزش دندانپزشكي اروپا در ادامه به  مرکز رشد فناوری مواد و تجهیزات دندانپزشکی رفتند و دكتر رضا مسائلی رئیس مركز به معرفي اين مركز و دستگاه‌های موجود پرداخت.
دكتر چینی‌فروش نيز در مركز تحقيقات ليزر در دندانپزشكي دستگاه‌ها و خدمات اين مركز را به گروه ADEE  معرفي كرد و در پايان اين بازديد كه از طبقه سوم پژوهشكده و آزمایشگاه‌های مركز تحقيقات دندانپزشكي صورت گرفت  دکتر علاءالدینی مسئول آزمایشگاه‌ها و  دكتر حجت و رضوان باقري كارشناس آزمايشگاه توضیحاتی را در مورد اين آزمایشگاه‌ها و خدمات و دستگاه‌ها ارائه دادند.
خبرنگار و عکاس: سمیه عبدالمالکی

سمیه  عبدالمالکی