محتوای خبری معاونت پژوهشی

برنامه "آشنایی با کارآفرینی و فرصت‌های شغلی در رشته‌های مهندسی بهداشت محیط" برگزار می شود

جلسه "آشنایی با کارآفرینی و فرصت‌های شغلی در رشته‌های مهندسی بهداشت محیط"با حضور اساتید گروه بهداشت محیط و پژوهشکده محیط زیست 7 خرداد ماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشکده محیط زیست، جلسه "آشنایی با کارآفرینی و فرصت‌های شغلی در رشته‌های مهندسی بهداشت محیط"با حضور اساتید گروه مهندسی بهداشت محیط و پژوهشکده محیط زیست دانشگاه، مورخ 7 خرداد ماه1401 از ساعت 9 تا 13 برگزار می شود.
هدف از برگزاری این جلسه، آشنایی دانشجویان و فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته‌های مهندسی بهداشت محیط با فرصت‌های شغلی و کارآفرینی در این رشته است.
محل برگزاری جلسه حضوری: دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، طبقه همکف، سالن آمفی تئاترلینک شرکت در جلسه به صورت مجازی:
Skyroom

Instagram: @tums.sph

برای دریافت پوستر جلسه لطفا اینجا کلیک کنید.

دریا  امیری

دریا امیری