محتوای خبری معاونت پژوهشی

برگزاری جلسه گردش کار پژوهشکده ها در سامانه پژوهشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه آموزش "گردش کار پژوهشکده ها در سامانه پژوهشیار" چهارشنبه 16 شهریور با حضور کارشناسان واحد مدیریت امور پژوهشی دانشگاه درسالن کنفرانس طبقه ششم ساختمان ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، این جلسه چهارشنبه 16 شهریور با هدف آموزش کارشناسان ستادی در راستای انتقال آموزش های لازم به کارشناسان ادمین پژوهشکده ها- مراکز تحقیقاتی در بخش هایی مانند: نحوه ثبت قرار داد طرح های مراکز مستقل- مراکز غیرمستقل و مراکز غیر مستقل با تفویض اختیار، چگونگی درج نحوه تامین اعتبار در بخش هزینه های طرح، ثبت صورتجلسات و... با حضور کارشناسان واحد مدیریت امور پژوهشی دانشگاه، طاهره همتی و ویدا کاردان مقدم کارشناسان ادمین پژوهشی سامانه پژوهشیار معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران "https://research.tums.ac.ir/"  برگزار شد.
در ادامه نشست پرسش و پاسخ، بااستقبال و درخواست حاضرین برای برگزاری جلسات آموزشی مشابه به اتمام رسید.

فاطمه تقی زاده

فاطمه تقی زاده