محتوای خبری معاونت پژوهشی

برگزاری کارگاه بیوانفورماتیک و اهمیت آن

از مجموعه کارگاه های علوم پایه سومین همایش بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی، کارگاهی با عنوان «بیوانفورماتیک و اهمیت آن» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی از ساعت 8 تا 10 صبح روز سه شنبه 26 بهمن سال جاری، کارگاه بیوانفورماتیک و اهمیت آن، با سخنرانی زهرا علیزاده دانشجوی دکترای پژوهشی ایمونولوژی و دکتر غلامعلی کاردر دکترای ایمونوژنتیک در سالن بوستان تالار امام خمینی برگزار شد.
در این کارگاه، ابتدا تعریف بیوانفورماتیک و اهمیت آن ارائه و در ادامه پس از معرفی چند پایگاه داده مهم نحوه کار با آنها آموزش داده شد و در انتها شرکت کنندگان با استفاده از مباحث مطرح شده پروژه ای را اجرا کردند.
توضیح اینکه این کارگاه از مجموعه کارگاه های علوم پایه سومین همایش بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی بوده که یک روز پیش از شروع رسمی همایش فوق با حضور جمعی از پژوهشگران و دانشجویان تشکیل شد.

خبر: واحدی
عکس:گرامی