محتوای خبری معاونت پژوهشی

برگزاری کنگره سالیانه سرطان های دستگاه ادراری

کنگره سالیانه مولتی دیسیپلینری سرطانهای دستگاه ادراری 13 تا 15 مهر1401 با حضور بیش از 470 شرکت کننده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، این کنگره برای چهارمین سال پیاپی 1401 در سطح فوق تخصصی در هتل اسپیناس برگزار شد، این کنگره با هدف به روزرسانی و تبادل اطلاعات و تجربیات متخصصان اورولوژی، رادیو تراپی، انکولوژی و پاتولوژی برگزار شد و بیش از 100 سخنران به ایراد سخنرانی در حیطه‌ی تشخیص، درمان و علوم پایه‌ سرطان‌هایی مانند سرطان پروستات، سرطان مثانه و ... پرداختند و از اساتید پیشکسوت در این حیطه قدردانی شد.
دکتر محمدرضا نوروزی، رئیس مرکز تحقیقات سرطان های دستگاه ادراری تناسلی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به استقبال شرکت کنندگان، امید آن می‌رود این کنگره در سال های آینده نیز بتواند به افزایش سطح آگاهی پزشکان فعال در حیطه سرطان های دستگاه ادراری و ارائه خدمات با کیفیت به بیماران بینجامد.

فاطمه تقی زاده

فاطمه تقی زاده