محتوای خبری معاونت پژوهشی

تفاهم نامه همکاری مشترک قطب علمی جراحی مغز و اعصاب کشور با انجمن علمی دانشجویان داروسازی ایران منعقد شد که به موجب آن، هر دو طرف می بایستی سالانه در مورد موضوعات آموزشی و پژوهشی مدنظر خود گفتگو کرده و در صورت توافق نهایی دوره های مرتبط برگزار کنند. این تفاهم نامه در راستای مسئولیت مشترک انجمن ایفسا و قطب علمی جراحی مغز و اعصاب کشور که توسعه جایگاه حوزه سلامت کشور است، به امضای دکتر علیرضا زالی و ملیکا ملکی رسیده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز رشد استعدادهای درخشان، هر دو طرف به توافق رسیدند که اهداف مشترکی را در زمینه فعالیت‌های آموزشی و تحقیقاتی پیگیری کنند و با دیدگاهی عمیق و آینده‌نگر در پی ارتقای سطح آموزش و پژوهش کشور باشند؛ همچنین تا حد امکان ظرفیت های بالقوه خود را در اختیار یکدیگر قراردهند تا پروژه‌های مشترک با کیفیت مطلوبی به سرانجام رسند.
در این راستا، ارزیابی مداوم همکاری و تهیه و ارائه گزارش‌های فصلی از سمت طرفین انجام خواهد شد.
این تفاهم‌نامه در راستای مسئولیت مشترک انجمن ایفسا و قطب علمی جراحی مغز و اعصاب کشور که توسعه جایگاه حوزه سلامت کشور است، به امضای دکتر علیرضا زالی و ملیکا ملکی رسیده است.

سپیده صفاوردی

سپیده صفاوردی