محتوای خبری معاونت پژوهشی

حضور تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور

تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران به سرپرستی دکتر بهادر مکی آبادی در بیست و سومین کنگره ملی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور، موفق به کسب سه عنوان برتر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران به سرپرستی دکتر بهادر مکی آبادی، سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویان در بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور شرکت کرد.

تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران به سرپرستی دکتر مکی آبادی و با حضور ارشیا شیزر پور به عنوان دبیر و 16 نفر به عنوان ارائه کننده مقاله، 6 نفر به عنوان داور و یک نفر به عنوان شرکت کننده آزاد دربیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور که در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد شرکت کردند.

علی خانی پور کنچا و حسین پور چراغی به ترتیب موفق به کسب سخنران برتر در پنل پرستاری و مامایی و طب مکمل شدند و همچنین نیلوفر یزدان پناه جایزه جشنواره را برای کتاب برتر کسب کردند.

مریم حیدری

مریم حیدری