محتوای خبری معاونت پژوهشی

حیطه‌های پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان اعلام شد

حیطه‌های پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان اعلام شد، علاقه‌مندان می‌توانند تا 15 بهمن 1401 پس از انتخاب حیطه مورد نظر، برای شرکت در کلاس‌های آمادگی برای المپیاد ثبت‌نام کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز رشد استعدادهای درخشان، حیطه‌های پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان اعلام شد، علاقه‌مندان می‌توانند تا 15 بهمن 1401 پس از انتخاب حیطه مورد نظر برای شرکت در کلاس‌های آمادگی برای المپیاد ثبت‌نام کنند.

حیطه‌های پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان:

استدلال بالینی

آموزش پزشکی

همگرایی  علوم پایه

کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه

مدیریت نظام آموزش و سلامت

شرایط شرکت‌کنندگان:

تمامی دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه‌ای دانشگاه‌ها/دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور شاغل به تحصیل و یا دانش ‏آموختگانی که تا تاریخ برگزاری اولین آزمون از مجموعه آزمون‏های کشوری المپیاد(آزمون غربالگری) در هر دوره کمتر از شش ماه از فارغ‏ التحصیلی آنها گذشته باشد، می‏‌توانند بدون در نظر گرفتن معدل کل و سال تحصیل در المپیاد شرکت کنند.

در حیطه "کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه" علاوه بر دانشجویان فوق، دانشجویان PhD و دستیاران (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) هم می‌توانند شرکت کنند.

دانشجویانی که مدال طلا را در مرحله انفرادی هر حیطه کسب کرده اند، نمی‌توانند مجدداً در همان حیطه شرکت نمایند.

لینک ثبت نام:

مریم حیدری