محتوای خبری معاونت پژوهشی

دومین دوره جامع ۸ روزه دیجیتال ایمپلنت دنتیستری در محل پژوهشکده علوم دندانپزشکی برگزار شد

مرکز تحقیقات ایمپلنت‌های دندانی دانشگاه علوم پزشکی تهران بنا به وظیفه ی خود مبنی بر گسترش علوم جدید مرتبط با ایمپلنت‌های دندانی، دومین دوره ی جامع ۸ روزه دیجیتال ایمپلنت دنتیستری را در محل پژوهشکده علوم دندانپزشکی برگزار کرد.

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران  پژوهشکده علوم دندانپزشکی، مرکز تحقیقات ایمپلنت‌ های دندانی دانشگاه علوم پزشکی تهران بنا به وظیفهٔ خود مبنی بر گسترش علوم جدید مرتبط با ایمپلنت‌ های دندانی، دومین دورهٔ جامع ۸ روزه دیجیتال ایمپلنت دنتیستری را در محل پژوهشکده علوم دندانپزشکی برگزار کرد. در این دوره تمامی مباحث ذیربط به صورت تئوری و عملی به فراگیران آموزش داده می‌شود و در خاتمه گواهینامه دوره توسط مرکز تحقیقات ایمپلنت‌ های دندانی صادر می‌شود.

یادآور می‌شود که اولین دوره نیز در این مرکز برگزار شده بود.

در همین راستا این مرکز در صدد است تا دوره‌های تکمیلی و پیشرفته این علم نوین را برگزار کند.

برخی از سرفصل‌های تدریس شده در این دوره عبارتند از: آموزش نرم افزارهای حوزه دیجیتال دنتیستری و آموزش اسکن با اسکنرهای داخل دهانی، آموزش استفاده از دستگاه پرینتر سه بعدی و میلینگ ماشین و آشنایی و معرفی مواد و وسایل مورد استفاده در این زمینه و…

مرضیه رشیدی

مرضیه رشیدی