محتوای خبری معاونت پژوهشی

هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار با شعار ما همانیم که می خوانیم

قدردانی رئیس کتابخانه مرکزی از کتابداران دانشگاه، به مناسبت هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار

دکتر حسن پور رئیس کتابخانه مرکزی در پیامی هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار را به همه کتابداران و کارمندان شاغل در کتابخانه‌ها تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران کتابخانه مرکزی، دکتر حسن پور رئیس کتابخانه مرکزی این روز را به تمامی کتابداران دانشگاه تبریک گفت.

دکتر حسن پور با اشاره به شعار امسال هفته کتاب و کتابخوانی با عنوان «ما همانیم که می خوانیم» گفت: کتابخانه‌ها به عنوان مرکز فرهنگی عمل می‌کنند و نقش موثری در افزایش جایگاه کتاب و کتابخوانی دارند. بی گمان، هیچ ذخیره و میراثی سودمندتر و با ارزش تر از کتاب نیست؛ چرا کـه کتاب، مایه آرامش روحی انسان و کتابدار ضامن سلامت کتاب‌ها اسـت. بـه همین دلیل کتابدار قابل احترام اسـت. وی ضمن عرض تبریک هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار از زحمات تمامی کتابداران و کارمندان شاغل در کتابخانه مرکزی و کتابخانه‌‌های تابعه دانشگاه قدردانی کرد.

اعظم  دهقانی

اعظم دهقانی