محتوای خبری معاونت پژوهشی

در حاشیه کارگاه آموزشی پای دیابتی کرمان عنوان شد

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات غدد: 15 درصد دیابتی ها به زخم پا دچار می شوند

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات غدد پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم توصیه هایی برای مراقبت از پای دیابتی به بیماران ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم؛ دکتر محمدرضا مهاجری تهرانی،‌ معاون پژوهشی مرکز تحقیقات غدد پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در هشتمین کارگاه آموزشی پای دیابتی ویژه پرستاران در کرمان گفت: پانزده درصد دیابتی ها به زخم پا مبتلا می شوند که  20 درصد این زخم پاهای دیابتی مجبور به قطع عضو می شود.
دکتر مهاجری افزود: زخم پا از عوارض دیابت است و ممکن است قطع پا را در نهایت به دنبال داشته باشد.
وی تصریح کرد: در دنیا هر سی ثانیه یک پا بدلیل زخم پای دیابتی قطع می شود در صورتیکه در هشتاد درصد این موارد، قطع عضو قابل پیشگیری است.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات غدد ادامه داد: بیماران برای پیشگیری باید روزانه پاهای خود ر ا از نظر ابتلا به زخم های مشکوک معاینه کنند، پا را با اب ولرم شستشو دهند، از پوشیدن کفش های تیز و تنگ خودداری کنند، در صورت خشکی پوست پا از کرم های مرطوب کننده و چرب کننده استفاده کنند و ناخن انگشت های پا را از ته نگیرند./ق

خبر: ن. دخدار
عکس: جعفری- روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان


تهیه کننده: