محتوای خبری معاونت دانشجویی

آثار برگزیده دانشجویان به دبیرخانه دائم یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ تحویل شد

آثار هنرهای تجسمی، فیلم و موسیقی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران و شرکت کننده در یازدهمین جشنواره فرهنگی، هنری و ادبی بین المللی سیمرغ، 20 روز پیش از موعد مقرر تحویل دبیرخانه دائم در وزارت بهداشت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، براساس اعلام دبیرخانه دانشگاهی جشنواره سیمرغ، تعداد 33 اثر برگزیده در بخش هنرهای تجسمی مطابق سهمیه اعلام شده از سوی وزارتخانه و نیز 28 اثر در بخش فیلم و موسیقی، تحویل دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی سیمرغ شده است.
دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی سیمرغ با توجه به شدت یافتن شیوع کرونا و کاهش حضور کارکنان در دستگاه های دولتی و همچنین مشکلات تردد، تاریخ جدیدی را برای دریافت آثار دانشگاه های سراسر کشور پس از ماه مبارک رمضان اعلام خواهد کرد.
توضیح اینکه، پس از دریافت همه آثار از دانشگاه های سراسر کشور، آثار دریافتی وارد مرحله داوری نهایی خواهند شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان