محتوای خبری معاونت دانشجویی

آخرین تمدید مهلت ثبت نام در جشنواره دانشجویی ابن سینا تا 25 آبان

دبیرخانه دائمی جشنواره دانشجویی ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران، آخرین مهلت شرکت در هشتمین جشنواره را 25 آبان اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی دانشجویی، پیش از این آخرین مهلت ثبت نام و ارسال مستندات در جشنواره دانشجویی ابن سینا از سوی دبیرخانه، پس از دو دوره تمدید تا 15 آبان اعلام شده بود.
در آخرین جلسه دبیرخانه، دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی و دبیر جشنواره و دکتر محمود مطهری نیا مدیر امور فرهنگی اجتماعی و دبیر اجرایی جشنواره با تاکید بر دوسالانه بودن برنامه و در نظر گرفتن دور بعدی جشنواره که دو سال آینده خواهد بود و بخش قابل توجهی از متقاضیان شرکت در جشنواره فارغ التحصیل خواهند شد و امکان تقدیر از این استعدادهای برتر کمتر می شوند مصوب شد تا مهلت دیگری جهت ثبت نام خارج از جدول زمانی پیش بینی شده دبیرخانه جشنواره در نظر گرفته شود.
دبیرخانه هشتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا آخرین مهلت شرکت در جشنواره را تا پنج شنبه 25 آبان 1402 اعلام کرد.
علاقه مندان می توانند برای ثبت نام و ارسال مستندات به سایت جشنواره اینجا مراجعه کنند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی