محتوای خبری معاونت دانشجویی

آشنایی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی از آئین نامه و شیوه نامه انضباطی دانشگاه

شورای بدوی انضباطی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده دندانپزشکی، کارگاه آشنایی دانشجویان نو ورود این دانشکده را با آیین نامه شورای انضباطی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این کارگاه 8 و 9 آذرماه 1401 با حضور کارشناسان و دانشجویان ورودی جدید دانشکده دندانپزشکی به صورت مجازی در فضای اسکای روم برگزار شد.
این کارگاه که با حضور فعال دانشجویان برگزار شد، بهزاد قبادی مجد کارشناس شورای انضباطی دانشجویان، اهم موارد مرتبط با شیوه نامه و آئین نامه انضباطی جدید را برای دانشجویان حاضر ارائه داد.
همچنین موارد تخلفات آموزشی و رایانه ای و دیگر تخلفات این آئین نامه از موضوعات ارائه شده در این کارگاه بود و در ادامه نشست با دانشجویان در حوزه های انضباطی همفکری و تبادل نظر شد.
در پایان جلسه، دانشجویان ورودی جدید دانشکده دندانپزشکی، فرم اظهارنامه انضباطی دانشگاه را تکمیل کردند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان