محتوای خبری معاونت دانشجویی

آغاز آخرین دوره ثبت نام وام تولد فرزند در سال تحصیلی 02-1401

رئیس اداره رفاه و تعاون معاونت فرهنگی و دانشجویی، از آغاز آخرین دوره ثبت نام وام تولد فرزند دانشجویان در سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، زیبا فولادی رئیس اداره رفاه و تعاون دانشجویان دانشگاه گفت: دانشجویانی که واجد شرایط دریافت این وام هستند و تاکنون موفق به ارسال درخواست نشده اند می توانند با مراجعه به امور دانشجویی دانشکده مربوطه و ارائه مدارک (کپی شناسنامه دانشجو و فرزند، تکمیل فرم تولد فرزند و تعهد مجضری) درخواست خود را ثبت کنند.
بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و برای دانشجویانی که طی دوران تحصیل صاحب فرزند شوند، وام تولد فرزند به مبلغ 60/000/000 ریال تعلق می گیرد.
دانشجویان در هر مقطع تحصیلی که هستند و در آن مقطع صاحب فرزند شوند، می توانند برای دریافت وام اقدام کنند.
ثبت درخواست تا پایان بهمن ماه 1401 امکان پذیر خواهد بود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان