محتوای خبری معاونت دانشجویی

آغاز بهره برداری از پروژه توسعه شبکه برق کوی دانشگاه

همزمان با افتتاح طرح‌های عمرانی و رفاهی مجتمع کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور وزیر بهداشت، بهره‌برداری از پروژه توسعه شبکه برق کوی، آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مهندس حامد کاکاسلطانی مسئول واحد فنی معاونت درخصوص این پروژه گفت: باتوجه به قدیمی بودن و مستهلک شدن شبکه برق کوی دانشگاه، از مهرماه 1399 طرح نوسازی و توسعه شبکه برق در دستور کار قرار گرفت و عملیاتی کردن آن آغاز شد.
وی افزود: در این راستا در مجتمع کوی حدود 500 متر حفاری و همچنین کابل کشی این شبکه به طول 3 هزار متر انجام شد که با نصب 2 پست جدید برق در کوی، مراحل ساخت این پروژه در بهمن 99 به اتمام رسید.
کاکاسلطانی همچنین از صبوری و همراهی دانشجویان در طول مدت انجام این پروژه در کوی تشکر کرد.
توضیح اینکه، طرح توسعه شبکه برق کوی دانشگاه در کنار چندین پروژه دیگر در کوی، 4 اسفند 99 با حضور دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان