محتوای خبری معاونت دانشجویی

آغاز ثبت نام آخرین دور همایش کوهپیمایی مشترک دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10 وزارت بهداشت

ثبت نام آخرین دور کوهپیمایی مشترک دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ترم جاری به مقصد اردوگاه لواسان ویژه دانشجویان آغاز شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت تربیت بدنی اردوی کوهپیمایی اردوگاه امام خمینی (ره) شهرستان لواسان را با هدف ترویج فرهنگ ورزش و ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان پنج شنبه 7 دی ویژه پسران و جمعه 8 دی ویژه دختران برگزار می کند.
این برنامه از ساعت 8 صبح از مقابل درب تمام خوابگاه ها آغاز و با پذیرایی صبحانه، میان وعده و ناهار همراه است و از برنامه های مفرح دیگر اجرای مسابقات والیبال، فریزبی، بدمینتون و پینت بال است.
توضیح اینکه دانشجویان اصل یا عکس کارت دانشجویی خود را در روز اردو همراه داشته باشند.
دانشجویان دختر برای ثبت نام، اینجا کلیک کنند.
دانشجویان پسر برای ثبت نام، اینجا کلیک کنند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی