محتوای خبری معاونت دانشجویی

آغاز ثبت نام بیمه تکمیلی دانشجویان مقاطع دستیاری و دکترای تخصصی

اداره رفاه و تعاون مدیریت امور دانشجویی، شرایط و نحوه ثبت نام بیمه تکمیلی دی را ویژه دانشجویان دستیاری و Ph.D دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، زیبا فولادی رییس اداره رفاه و تعاون دانشجویان در این خصوص گفت: طبق ابلاغ صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و طبق دستورالعمل اجرایی صندوق، ثبت نام بیمه تکمیلی دی به مدت 8 ماه از 3 خردادماه تا 15 خردادماه 1402 از طریق پرتال دانشجویی به نشانی portal.srd.ir امکان پذیر خواهد بود، دانشجویانی که در سال گذشته از تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفتند و تمایل به تمدید دارند نیز با مراجعه به پرتال می توانند ثبت درخواست کنند.
وی تاکید کرد، دانشجویان پس از ثبت نام در پرتال می بایست فرم درخواست را پرینت گرفته و به کارشناسان امور دانشجویی دانشکده خود تحویل دهند.
همچنین داشتن تعهد محضری و حکم کارگزینی ضامن از شرایط اصلی دریافت این تسهیلات می باشد.
توضیح اینکه بیمه تکمیلی دی نیازی به بیمه پایه ندارد و حداکثر سنوات مجاز برای ثبت نام، 9 ترم است.
علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی