محتوای خبری معاونت دانشجویی

آغاز ثبت نام بیمه تکمیلی دانشجویان مقاطع دستیاری و PhD

اداره رفاه و تعاون معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شرایط و نحوه ثبت نام بیمه تکمیلی دی را ویژه دانشجویان دستیاری و PhD اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، زیبا فولادی رئیس اداره رفاه و تعاون دانشجویان در این خصوص گفت: طبق ابلاغ صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و طبق دستورالعمل اجرایی صندوق، ثبت نام بیمه تکمیلی دی از یکشنبه 8 اسفند 1400 آغاز و تا 17 اسفندماه از طریق پورتال دانشجویی به نشانی اینجا ادامه خواهد داشت.
وی تاکید کرد، دانشجویان پس از ثبت نام در پرتال می بایست فرم درخواست را پرینت کرده و به کارشناسان امور دانشجویی دانشکده خود تحویل دهند.
همچنین، داشتن تعهد محضری از شرایط اصلی دریافت این تسهیلات است.
توضیح اینکه بیمه تکمیلی دی نیازی به بیمه پایه ندارد و حداکثر سنوات مجاز برای ثبت نام، 9 ترم است.
برای دریافت جدول تعهدات بیمه تکمیلی دی، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان