محتوای خبری معاونت دانشجویی

آغاز ثبت نام وام تحصیلی دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی 03 - 1402 دانشگاه علوم پزشکی تهران

ثبت نام وام تحصیلی دانشجویان شاغل به تحصیل در دوره های کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، زیبا فولادی رئیس اداره رفاه و تعاون مدیریت امور دانشجویی گفت: ثبت نام وام تحصیلی در مقاطع تحصیلی کاردانی تا دکتری عمومی آغاز و واجدین شرایط می توانند از دوشنبه 27 شهریور تا شنبه 13 آبان ماه 1402 با مراجعه به پرتال دانشجویی صندوق رفاه اینجا درخواست خود را ثبت کنند.
مبالغ وام تحصیلی دانشجویان مجرد ماهانه 5 میلیون و پانصد هزار ریال و دانشجویان متاهل ماهانه ده میلیون ریال است و به دانشجویان متاهل مرد ماهانه به ازای هر فرزند 4 میلیون ریال تسهیلات اولاد تعلق می گیرد.
وی افزود: دانشجویان متاهل که تاکنون وام تحصیلی متاهلی دریافت نکرده اند، جهت تغییر وضعیت تاهل خود باید با در دست داشتن شناسنامه به اداره رفاه و تعاون واقع در ساختمان معاونت فرهنگی و دانشجویی به آدرس خیابان انقلاب، خیابان قدس، نبش کوچه باستانی پالیزی، ساختمان شماره 21، طبقه سوم مراجعه کنند. همچنین داشتن تعهد محضری در چارچوب قوانین و مقررات صندوق رفاه و حکم ضامن، حساب جاری سراسری فعال در بانک تجارت و سنوات مجاز از شرایط دریافت کلیه تسهیلات است.
توضیح اینکه دانشجویان در صورت داشتن هرگونه سوال و ابهام می توانند به امور دانشجویی دانشکده مراجعه کنند.
علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی