محتوای خبری معاونت دانشجویی

آکادمی ورزشی تابستانه فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه

آکادمی ورزشی تابستانه ویژه فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه، در رشته های متنوع ورزشی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با هدف توسعه و گسترش امر ورزش در بین خانواده کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه، آکادمی ورزشی تابستانه را در 9 رشته متنوع شامل: (فوتبال، والیبال، بسکتبال، اسکیت، شطرنج، ژیمناستیک، تنیس، ایروبیک و شنا) در رده سنی 6 تا 13 سال به تفکیک در هر دو بخش دختران و پسران از 4 تیرماه تا 23 شهریورماه 1401 برگزار می کند.
علاقمندان به شرکت در آکادمی ورزشی تابستانه می توانند برای ثبت نام به امور اداری واحد محل خدمت خود مراجعه کنند.
واحدهای دانشگاه حداکثر تا ساعت 13 روز یکشنبه 29 خرداد فرصت دارند که اسامی متقاضیان شرکت در قرعه کشی را بر اساس کاربرگ به این معاونت ارسال کنند.
توضیح اینکه، با توجه به ظرفیت محدود و استقبال بالا از آکادمی، از بین شرکت کنندگان در روز دوشنبه 30 خردادماه 1401 با حضور واحدهای نظارتی قرعه کشی می شود و به منتخبین قرعه کشی به نحو مقتضی اطلاع رسانی خواهد شد تا در روز سه شنبه و چهارشنبه (31 خرداد و 1 تیر) از ساعت 7 تا 17 با در دست داشتن مدارک برای ثبت نام به محل مجموعه ورزشی شهید چمران مراجعه کنند.
مبلغ دریافتی بر اساس جداول زیر محاسبه خواهد شد که هزینه صبحانه، میان وعده و ناهار نیز در نظر گرفته شده است و در روز ثبت نام به حساب درآمدی تربیت بدنی دانشگاه ( از طریق دستگاه پوز، مستقر در محل ثبت نام ) واریز خواهد شد.
برای دریافت کاربرگ اینجا کلیک کنید.
برای دریافت پوستر اینجا کلیک کنید.

کارمند/هیات علمی

جنسیت

دختران

پسران

کارمند

3/000/000 تومان

4/000/000 تومان

هیات علمی

4/000/000 تومان

5/000/000 تومان

کامران محمدیان

کامران محمدیان

بهناز

01/03/26 - 15:52

امیدوارم مثل زمان تربیت بدنی دکتر خادم باشه.

نجفی

01/03/29 - 12:37