محتوای خبری معاونت دانشجویی

آیین خوشامدگویی دانشجویان جدید به صورت آنلاین برگزار می شود

آیین خوشامدگویی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران و آشنایی با معاونت دانشجویی فرهنگی، به صورت آنلاین و به تفکیک دانشکده ها برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، همزمان با آغاز سال تحصیلی 1400-1399 و باتوجه به محدودیت های اعلام شده به دلیل شیوع گسترده بیماری کرونا، مراسم خوشامدگویی و آشنایی دانشجویان جدید با بخش های مختلف معاونت دانشجویی فرهنگی، به تفکیک دانشکده ها و باحضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، معاونان دانشجویی فرهنگی دانشکده ها و مدیران معاونت از روز شنبه 1 آذر 99 تا چهارشنبه 5 آذرماه، به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.
این جلسات از ساعت 13 تا 14:30 در بستر اسکای روم معاونت به نشانی vsca.tums.ac.ir/tc طبق برنامه زیر و به تفکیک دانشکده ها برگزار می شود:
شنبه 1 آذر: دانشکده داروسازی
دوشنبه 3 آذر: دانشکده های دندانپزشکی و پرستاری و مامایی
سه شنبه 4 آذر: دانشکده پزشکی
چهارشنبه 5 آذر: دانشکده های تغذیه، طب ایرانی، بهداشت، مجازی، فناوری های نوین پزشکی، توانبخشی و پیراپزشکی
دانشجویان جدید دانشکده ها می توانند برای شرکت در این جلسات، طبق برنامه بالا و در زمان تعیین شده وارد اسکای روم معاونت شده و از طریق گزینه مهمانف در این برنامه ها شرکت کنند.
برای دریافت پوستر مراسم خوشامدگویی و اشنایی دانشجویان جدید با معاونت، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان