محتوای خبری معاونت دانشجویی

اجرای نمایش شاد و مفرح و عیادت از کودکان بستری مرکز طبی کودکان

کانون‌های دانشجویی فرهنگ سلامت و ققنوس به مناسبت روز پزشک در اقدامی خیرخواهانه از کودکان بستری در بخش های بیمارستان مرکز طبی کودکان عیادت کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، کانون های دانشجویی فرهنگ سلامت و هنرهای نمایشی ققنوس با همکاری یکدیگر و حمایت مدیریت امور هنری و فوق برنامه ی دانشگاه و به مناسبت روز پزشک، پنج شنبه دوم شهریور ماه از ساعت 13 تا 15 با برگزاری برنامه‌ای شاد و مفرح از جمله اجرای نمایش، کشیدن نقاشی، اهدای اسباب بازی و ... یک روز خوش و خاطره انگیز را برای کودکان بیمار و بستری در بیمارستان مرکز طبی کودکان، رقم زدند.
بر اساس این گزارش، کانون فرهنگ سلامت چندی پیش طی اطلاعیه ای از خیرین دانشگاه خواسته بود تا کمک های خود را براي تهیه اسباب بازی برای این برنامه جمع آوری کرده تا بتوانند به نحو شایسته ای از این کودکان عیادت کنند.
همچنين  2 نفر از دانشجویان هنرمند و عضو کانون هنرهای نمایشی ققنوس اقدام به اجرای نمایش کمدی و خلق لحظاتی شاد و مسرت بخش برای کودکان بستری پرداختند./گ