محتوای خبری معاونت دانشجویی

ارائه خدمات آنلاین و حضوری مرکز مشاوره مدیریت امور سلامت دانشجویان

مرکز مشاوره مدیریت امور سلامت دانشجویان خدمات تخصصی مشاوره ای را در زمینه های روانپزشکی، روانشناسی و مددکاری بصورت آنلاین و حضوری ارائه می دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مرکز مشاوره مدیریت امور سلامت دانشجویان از زمان ورود تا فارغ التحصیلی دانشجویان به دانشگاه در کنار آنها حضور دارد تا برای سازگاری بیشتر با تغییرات ایجاد شده در سبک زندگی، یادگیری مهارت های زندگی دانشجویی از جمله مدیریت هیجان، مدیریت روابط بین فردی، مدیریت زمان، مدیریت استرس، تفکر نقاد، تفکر خلاق، جرات مندی و .... و نیز مهارت های مطالعه و زندگی خوابگاهی با آنها همراه باشد. کرشناسان حرفه ای مرکز مشاوره با توجه به تخصص و توانمندی های موجود در تلاش هستند دوره دانشجویی شیرین ترین لحظات دانشجویان باشد.

خدمات مرکز به شرح ذیل است:

• مشاوره انلاین و حضوری در مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان، مجتمع خوابگاه کوی دانشگاه، کلینیک دکتر یلدا، بیمارستان امام خمینی(ره) و دانشکده پرستاری به دانشجویان و دستیاران که متقاضیان می توانند برای دریافت نوبت به وبسایت معاونت دانشجویی فرهنگی به نشانی: vsca.tums.ac.ir/clinic مراجعه و پس از ثبت نام نسبت به انتخاب مشاور، زمان و نوع مشاوره اقدام کنند.
  • مشاوره حضوری در خوابگاه ها توسط کارشناسان متخصص مرکز مشاوره بصورت زمانبندی شده در تمامی خوابگاه ها. برای دریافت برنامه حضور کارشناسان اینجا کلیک کنید
  • ارتباط 24 ساعته واحد مددکاری در شرایط بحران و با هدف مداخله به موقع در شرایط اورژانس بصورت زمانبندی شده از طریق تلفن هایی که اعلام شده است. برای دریافت برنامه آنکالی 24 ساعته اینجا کلیک کنید
  • خط تلفن هات لاین به شماره 88996569 جهت ارائه مشاوره روانشناختی در شرایط اورژانس و در ساعات غیر اداری پاسخگوی دانشجویان می باشد.

راه های ارتباطی:

آدرس خدمات حضوری:

• خیابان انقلاب-خیابان قدس-ساختمان شماره 21.معاونت فرهنگی دانشجویی،طبقه 6 ،اداره سلامت دانشجویان-مرکز کشاوره و راهنمایی دانشجویان
  • خیابان کارگر شمالی،کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران،جنب ورودی خواهران
  • انتهای بلوار کشاورز کلینیک دکتر یلدا
  • انتهای بلوار کشاورز-بیمارستان امام خمینی ساختمان معاونت امور دانشگاهی شماره تماس برای هماهنگی 66916942 سرکار خانم قلی پور
  • میدان توحید دانشکده پرستاری تماس برای هماهنگی 61054540 خانم بیک محمدی
  • خوابگاه های دانشجویی مطابق برنامه زمانبندی

همچنین، برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88964004 تماس بگیرید و یا به سایت معاونت دانشجویی فرهنگی به نشانی vsca.tums.ac.ir قسمت مدیریت امور سلامت دانشجویان - مرکز مشاوره دانشجویی مراجعه کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان