محتوای خبری معاونت دانشجویی

اردوی بازدید از باغ گیاه شناسی ملی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه برگزار شد

مدیریت امور سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، اردوی یکروزه بازدید از باغ گیاه شناسی ملی ایران را با حضور دانشجویان دختر ساکن خوابگاه های دانشگاه، برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اردو یک روزه بازدید از باغ گیاه شناسی با هدف ارتقای سلامت روان دانشجویان و همچنین آشنایی با خدمات مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان، 27 آبان ماه 1401 از ساعت 9 تا 14 با شرکت 44 نفر از دانشجویان دختر ساکن خوابگاه های دانشگاه و حضور کارشناسان مدیریت امور سلامت دانشجویان برگزار شد.
در این اردو ضمن بازدید دانشجویان از محوطه باغ و صرف میان وعده و ناهار، توضیحاتی دریاره خدمات مرکز مشاوره معاونت فرهنگی و دانشجویی ارائه و به سوالات آن ها در حیطه سلامت روان پاسخ داده شد.
همچنین، در این بازدید در کنار برنامه تفریحی و آموزشی، مسابقه عکاسی از طبیعت برگزار شد و به نگین کیوان شکوه دانشجوی رشته بهداشت عمومی بعنوان نفر برتر، هدیه ای به رسم یاد بود اهدا شد.
در ادامه می توانید عکس های گرفته شده توسط دانشجویان در این بازدید را بینید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان